03 / 05 / 2024

TOKİ Malatya yapım ihalesi

TOKİ Malatya yapım ihalesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2014/59792 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Malatya'da 38.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, 38 milyon 62 bin 577 TL bedelle kat  karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Malatya Kuzey Çevre Yolunun yapımına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Malatya Kuzey Çevre Yolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yolun yapımına ilişkin olarak Bakan Arslan'a 4 soru sordu..

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Amasya Göynücek'te 110 konutun yapımına başladı!

TOKİ tarafından Amasya Göynücek ilçesinde inşa edilecek 110 konutun yapımına başlandı. Belediye Başkanı Kemal Şahin, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladıklarını açıkladı.

İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı!

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı. İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı....

TOKİ Malatya yapım ihalesi Haberi

TOKİ Malatya yapım ihalesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2014/59792 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent Çankaya Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye sekiz firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 13.134,796.00 TRY olan ihaleye giren yedi firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Malatya İli Arapgir İlçesi 120 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi için açılan ihalede sınır değer 9,718.933,00 TRY olarak belirlendi. En yüksek teklifin 12,450,000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 9,243,000,00 TRY verildi. 

İhalede teklifler değerlendirildi. İhalenin kesin sonucunun önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 


Ticari...