30 / 04 / 2024

toki malatya yazıhan 2020 projesi

toki malatya yazıhan 2020 projesi

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Yazıhan kura sonucu kazananlar listesi...

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Malatya Yazıhan'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan acele kamulaştırma kararına göre, Malatya Yazıhan'da Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

toki malatya yazıhan 2020 projesi Haberi

toki malatya yazıhan 2020 projesi

Malatya İli Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/475570 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Malatya İli Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi...