05 / 05 / 2024

toki malatya yeni konut

toki malatya yeni konut

Malatya'da vatandaşlar, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, başvuru önceliğine göre satılacak 79 konut için şimdiden banka önünde sıraya girdi.

TOKİ Malatya projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye tam 513 ucuz konut geliyor! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliiği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya Battalgazi'de 479 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Arapgir 3. Etap'ta 161 adet yeni konut inşa edecek. 

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Malatya yeni ilçe terminaline kavuşuyor!

Bitme aşamasına gelen yeni İlçe Terminalinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni terminalin aynı zamanda bölgenin gelişimine de önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

toki malatya yeni konut Haberi

toki malatya yeni konut

Malatya’da TOKİ tarafından, başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 konut için vatandaşlar 2 gündür banka önünde bekleyişini sürdürüyor. Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar bankanın açılmasına 48 saat kala kuyruğa girdi. Bazı vatandaşlar yakına park ettikleri otomobillerde nöbetleşe olarak kuyrukta beklerken kimi insanlar da battaniyelerle soğuktan korunmaya çalıştı. 

Tek umutları bir ev almak olduğunu belirten eksi zaman zaman termometrelerin eksi 10 dereceyi göstermesine rağmen kuyrukta termosta getirdikleri çak ve kahvelerle ısınmaya çalıştılar. Soğuk havaya aldırış etmeden banka önündeki TOKİ kuyruğu pazartesi sabahı bankanın açılması ile son bulacak.

2 GÜNDÜR BANKA KUYRUĞUNDALAR  

26 Kasım Cumartesi günü sıraya giren birçok kişi başvuru önceliği nedeniyle umutlu olduklarını ve ev hayali için bu çileye katlandıklarını belirttiler. TOKİ’nin dar gelirlilere sunduğu imkândan faydalanmak için beklediğini söyleyen Emir...