29 / 04 / 2024

toki mamak kura sonuçları

toki mamak kura sonuçları

Yatıkmusluk- Altınevler konutlarında kura çekimi gerçekleştirildi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül 'Bizler kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarımızla bu sorunu hızlı bir şekilde çözüyoruz' dedi.

TOKİ Ankara Mamak 2.Etap'ta 184 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1.472 konutluk Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 61 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak 2.Etap'ta taksitler 184 liradan başlıyor.

TOKİ Mamak Altıağaç kura sonuçları kazananları 20.02.2018!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Mamak Altıağaç kura sonuçları kazananları 20.02.2018 bugün açıklanacak.

TOKİ Mamak Karaağaç 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor! 

Kura çekilişi 20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan TOKİ Mamak Karaağaç 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi yarın yapılacak!

Ankara Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 1. Etap Kentsel Yenileme projelerinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi 27 Ekim'de çekilecek!

TOKİ'nin Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta hayata geçirdiği 396 konutluk projenin başvuruları 9-20 Ekim arasında kabul edilecek. Projenin kura çekilişi ise 27 Ekim'de yapılacak.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

Meram TOKİ Konya kura çekilişi 2016!

TOKİ Konya Meram'da peşinat olarak minimum 10 bin TL alınıyor. Projede 2+1 daireler emekliler için satışa çıkarılıyor. İşte Meram TOKİ Konya kura çekilişi 2016 detayları...

Kırbağı TOKİ Karaman kura çekilişi!

Kırbağı TOKİ Karaman kura çekilişi kapsamında 400 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Daire tipleri 2+1 olarak tasarlanan projede yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Konya Meram TOKİ emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Meram Konutları için 240 ay vade uygulanıyor. Projede 499 adet daire bugün kurayla satışa çıkarılıyor. Peki Konya Meram TOKİ emekli kura çekilişi nerede?

Kırıkkale Bahşılı TOKİ emekli kura sonucu!

Kırıkkale Bahşılı TOKİ emekli kura sonucu henüz açıklanmadı. Peşinat olarak minimum 7 bin 474 TL kabul edilen projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Meram TOKİ Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emeklilere özel olarak 499 dairenin satışa çıktığı TOKİ Konya Meram'da daire fiyatları 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Meram TOKİ Konutları kura çekilişi ne zaman?

toki mamak kura sonuçları Haberi

toki mamak kura sonuçları

Mamak'ın en büyük sorunu olan gecekonduya kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarıyla çözümler üreten Mamak Belediyesi bir yandan ilçede gecekondu yıkımlarına devam ediyor bir yandan da yapımı tamamlanan konutları hak sahiplerine teslim ediyor. Yatıkmusluk-AltınevIer Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda kura çekimi gerçekleştirildi. 28 hak sahibinin yeni konutlarına kavuştuğu kura çekimi Mamak 45. Noter huzurunda yapıldı. Uyguladıkları kentsel dönüşüm projeleriyle gelecek nesillere rahat yaşayabilecekleri yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Mamak için yılların getirdiği en büyük sorun gecekondulaşmadır. 

Bizler kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarımızla bu sorunu hızlı bir şekilde çözüyoruz. 

Dünyanın en büyiik kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü Mamak'ta kavgasız ve gürültüsüz bir dönüşüm yaşanıyor"...