30 / 04 / 2024

toki manisa emekli evi

toki manisa emekli evi

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

151 adet konuttan meydana gelen Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Manisa Demirci Emekli başvuru dönemi bugün başladı!

TOKİ Manisa Demirci Emekli başvuru dönemi bugün başladı. Daire fiyatlarının 75 bin 913 TL' den başlayıp projede başvuru bedeli 500 liradır. Projede 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Manisa Demirci Emekli başvuru işlemleri 2016!

Toplamda 94 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Manisa Demirci Emekli başvuru işlemleri 2016 için bedel 500 lira olarak kabul edilecek.

TOKİ Manisa Demirci emekli başvuru şartları!

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Konutlar için başvuru bedeli 500 TL kabul edilecek. İşte TOKİ Manisa Demirci emekli başvuru şartları...

TOKİ Manisa Demirci emekli başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci emekli başvuruları 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

2016 Emekli TOKİ Manisa Demirci Konutları başvurusu!

2016 Emekli TOKİ Manisa Demirci Konutları başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Manisa Demirci Konutları toplam 94 daire emekliler için satışa sunuldu.

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri!

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Daire fiyatlarının açıklanmadığı projede emekli vatandaşlar için 94 adet konut kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli kategorisinde gerçekleşecek. Taksitlerin teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacağı projede 94 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap son başvuru günü!

Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuru bedeli olarak 4 bin TL tahsil edilmesi gerekiyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap son başvuru günü 30 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuruları ne zaman sona eriyor?

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap'ta yer alan 64 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvuru ücreti olarak 4 bin TL ödeniyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuruları ne zaman sona eriyor?

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuru koşulları!

Başvuru bedeli olarak 4 bin TL kabul edilen TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap'ta 2+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuru koşulları...

TOKİ Manisa Demirci'de 252 TL taksitle!

TOKİ Manisa Demirci'de 252 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Başvuruları 30 Ekim 2015 tarihinde sona erecek olan projede 75,10 metrekare ve 106,20 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de ev fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. İşte TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri 2015 detayları...

toki manisa emekli evi Haberi

toki manisa emekli evi

Manisalı emekliler, Vali Bektaş'tan TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilmek için destek istedi. 


Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi. 


"Yazışmalar yapıldı" 

Demekleri hakkında Bektaş'a bilgi veren Karaoğlu, derneklerinin emeklilere sosyal yardımlarda bulunmak, sorunlarına çare bulmak amacıyla 25 Nisan 1994 tarihinde kurulduğunu, şu anda yaklaşık 9 bin 400 üyesi olduğunu belirterek, "Valimize hem nezaket ziyaretinde bulunmak yanı sıra emeklilere konut yapılması için TOKl'den gerekli yetki ve yazışmaları yaptık. Genel merkez prensipte bu konuda anlaştı. Sayın valim sizin de bizlere bu konuda yardımcı olmanızı diliyoruz. Emeklilerimize başını sokabilecekleri ev yapabilirsek daha mutlu olacağız" dedi. Vali Bektaş da ziyaretleri için Karaoğlu ve...