29 / 04 / 2024

Manisalı emekliler TOKİ'den ev istiyor!

Manisalı emekliler TOKİ'den ev istiyor!

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi.



Manisalı emekliler, Vali Bektaş'tan  TOKİ  aracılığıyla ev sahibi olabilmek için destek istedi. 


Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi. 


"Yazışmalar yapıldı" 

Demekleri hakkında Bektaş'a bilgi veren Karaoğlu, derneklerinin emeklilere sosyal yardımlarda bulunmak, sorunlarına çare bulmak amacıyla 25 Nisan 1994 tarihinde kurulduğunu, şu anda yaklaşık 9 bin 400 üyesi olduğunu belirterek, "Valimize hem nezaket ziyaretinde bulunmak yanı sıra emeklilere konut yapılması için TOKl'den gerekli yetki ve yazışmaları yaptık. Genel merkez prensipte bu konuda anlaştı. Sayın valim sizin de bizlere bu konuda yardımcı olmanızı diliyoruz. Emeklilerimize başını sokabilecekleri ev yapabilirsek daha mutlu olacağız" dedi. Vali Bektaş da ziyaretleri için Karaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, konuyu ilgili kuruma ileteceğini söyledi. 


Yeni Asır


Geri Dön