30 / 04 / 2024

manisa emekli toki

manisa emekli toki

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Salihli TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Salihli projesinde kaç adet konut yapılacak, Salihli TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Salihli 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Manisa'da TOKİ'den ev almak isteyenler banka önünde sabahladı!

Manisa'da TOKİ tarafından ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliği şartına göre açık artırma satışı gerçekleşen 219 konut için vatandaşlar iki gün öncesinden gelerek banka önünde sabahladı.

Manisa Salihli TOKİ 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Salihli 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa Salihli TOKİ kura çekimi 28 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Salihli 2020 projesinde yer alan dairelerin kura çekimleri 28 Nisan 2020 tarihinde saat 13:00'de yapılacak.

Manisa Akhisar TOKİ 2020 kuraları 28 Nisan'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Akhisar 2020 projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

manisa emekli toki Haberi

manisa emekli toki

Manisalı emekliler, Vali Bektaş'tan TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilmek için destek istedi. 


Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi. 


"Yazışmalar yapıldı" 

Demekleri hakkında Bektaş'a bilgi veren Karaoğlu, derneklerinin emeklilere sosyal yardımlarda bulunmak, sorunlarına çare bulmak amacıyla 25 Nisan 1994 tarihinde kurulduğunu, şu anda yaklaşık 9 bin 400 üyesi olduğunu belirterek, "Valimize hem nezaket ziyaretinde bulunmak yanı sıra emeklilere konut yapılması için TOKl'den gerekli yetki ve yazışmaları yaptık. Genel merkez prensipte bu konuda anlaştı. Sayın valim sizin de bizlere bu konuda yardımcı olmanızı diliyoruz. Emeklilerimize başını sokabilecekleri ev yapabilirsek daha mutlu olacağız" dedi. Vali Bektaş da ziyaretleri için Karaoğlu ve...