30 / 04 / 2024

manisa toki evi

manisa toki evi

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ evi kiraya verilebilir mi? Başkasına devredilebilir mi?

TOKİ’den ev almak isteyenler, evlerin kiraya verip veremediklerini ya da başka devredip devredemeyeceklerini araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Manisa'daki tarihi Doktor Aristi Evi restore edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları 2018!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen konutların kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları da açıklanınca burada yer alacak..

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Alaşehir'de yer alan Bakkal Şükrü Evi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona geldi.

manisa toki evi Haberi

manisa toki evi

Manisalı emekliler, Vali Bektaş'tan TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilmek için destek istedi. 


Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi. 


"Yazışmalar yapıldı" 

Demekleri hakkında Bektaş'a bilgi veren Karaoğlu, derneklerinin emeklilere sosyal yardımlarda bulunmak, sorunlarına çare bulmak amacıyla 25 Nisan 1994 tarihinde kurulduğunu, şu anda yaklaşık 9 bin 400 üyesi olduğunu belirterek, "Valimize hem nezaket ziyaretinde bulunmak yanı sıra emeklilere konut yapılması için TOKl'den gerekli yetki ve yazışmaları yaptık. Genel merkez prensipte bu konuda anlaştı. Sayın valim sizin de bizlere bu konuda yardımcı olmanızı diliyoruz. Emeklilerimize başını sokabilecekleri ev yapabilirsek daha mutlu olacağız" dedi. Vali Bektaş da ziyaretleri için Karaoğlu ve...