04 / 05 / 2024

toki manisa merkez alt gelir grubu kura çekilişi

toki manisa merkez alt gelir grubu kura çekilişi

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

151 adet konuttan meydana gelen Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu 61 adet konut başvurusu 8 Haziran'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu Projesi kapsamında açık satışta olan konutlarda yüzde 20 peşinat 156 vade seçeneği sunuluyor.Toki Yozgat Merkez Mutafoğlu konutları 08 Haziran 2015 tarihinden itibaren satışa sunulacak.

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi 319 konut ihalesi bugün!

TOKİ Manisa merkez ilçesi Celal Bayar Üniversitesi 319 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi 319 konut ihalesi 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Manisa merkez ilçesi Celal Bayar Üniversitesi 319 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 14 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi ihalesi 22 Ocak'ta!

400 yataklı Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinin ihalesinin 22 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı bildirildi. Hastane inşaatı 800 günde tamamlanarak hizmete açılacak...

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yangın çıktı!

Manisa'da, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Moris Şinasi Çocuk ve Kadın Doğum Kliniği yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yangın çıktı. Çıkan yangında 3 bebeğin dumandan etkilendiği kaydedildi...

Manisa Merkez Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa'nın Muradiye beldesinde yapılacak spor salonunun temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından atıldı. Toplam 3 bin 560 seyirci kapasiteli Manisa Merkez Spor Salonu'nun proje maliyeti, 18 milyon 150 bin lira olarak belirlendi...

Manisa Merkez'de 1 milyon 281 bin 500 TL satılık arsa!

T.C Manisa 1. Satış Memurluğu, Manisa Merkez Horozköy'de 1 milyon 281 bin 500 TL'ye arsa satıyor...

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün yapılıyor!

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

toki manisa merkez alt gelir grubu kura çekilişi Haberi

toki manisa merkez alt gelir grubu kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve idare stokunda bulunan 10 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor.


TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş'nin aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz şube Manisa Şubesi olacak. 

28 Mayıs-29 Haziran tarihleri arasında başvuruları yapılan TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kapsamındaki konutların kura çekilişleri bugün  (7 Aralık 2012) gerçekleştiriliyor.

Kura çekiliş listesinde yer alanların isimleri için tıklayın