03 / 05 / 2024

toki merkez van evleri kurası ne zaman

toki merkez van evleri kurası ne zaman

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri kura çekilişi 23 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Başvuru döneminin devam ettiği projede daire fiyatları 106 bin 390 TL 'den başlıyor.

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Van Merkez sosyal konutları!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van Tekevler'e 409 yeni konut!

Van İli, Erciş İlçesi, Tekevler Mahallesi 409 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Van'da 120 ay taksitle gayrimenkul satışı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (​​​​​​​TOKİ) tarafından Van’ın Erciş ilçesinde yüzlerce iş yerinin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacağı duyuruldu.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

toki merkez van evleri kurası ne zaman Haberi

toki merkez van evleri kurası ne zaman

Toplamda 425 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez projesinde başvuru dönemi başladı ve 11 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. 


Peşinat bedelinin 10 bin 639 liradan başladığı Van Merkez Şerefiye Evleri'ne şehit aileleri ile dul ve yetimlerine, yüzde 40 engelli vatandaşlara ve diğer konut alıcıları başvurabilecek.


TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri kura çekilişi 23 Mayıs 2016 gününde gerçekleşecek. Projede daire fiyatları 106 bin 390 TL ile 159 bin 607 TL arasında değişiyor.


Satış duyurusu için