25 / 08 / 2024

TOKİ merkezefendi kura çekimi

TOKİ merkezefendi kura çekimi

TOKİ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğiyle Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi'nde yaptırılan 786 konutun kura çekimine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya 'da katıldı...

TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Denizli Merkezefendi kura sonucu isim listesi!

Denizli Merkezefendi kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.198 adet konut bulunuyor.

Merkezefendi kura sonucu 2019 isim isim tam liste!

Merkezefendi kura sonucu 2019 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonucu öğrenme 11.04.2019!

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonucu öğrenme 11.04.2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaptırılan ve tamamlanmasında son aşamaya gelinen konutların kuraları çekildi. 1083 konut için yapılan çekilişte ev sahibi olduğunu duyanlar gözyaşlarını tutamadı.

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonuçları 10 Nisan 2019!

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonuçları 10 Nisan 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli Merkezefendi projesi kapsamında inşası süren 1083 konutun kura çekilişi yapıldı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi sonuçları yarın açıklanacak. Son sözleşme gününün 14 Haziran 2016 tarihi olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekilişi yarın yapılacak. Sadece normal 2+1'lerin kurasının çekileceği projede diğer konutlar için sözleşme imzalama dönemi başladı.

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi dün açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan projenin ilk etabında 1.101 adet konutun kurası gerçekleşti.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları standart 2+1'ler hariç diğer dairelerin açıklandı. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’da açıklandı. Toplam 119 bin metrekare alan üzerinde yükselen projeye 8 bin 311 kişi başvuruda bulundu.

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ merkezefendi kura çekimi Haberi

TOKİ merkezefendi kura çekimi

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğiyle Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi'nde yaptırılan 786 konutun kura çekim törenine katıldı. 

Bakanlar Zeybekci ve Kaya ile diğer protokol üyeleri, Karahasanlı Mahallesi'nde yaptırılan ve yüzde 10'u engellilere tahsis edilen sosyal konutlarla ilgili konut alma hakkı ve konut belirleme kuralarının çekimini gerçekleştirdi.

Burada konuşma yapan Bakan Zeybekci, cumhurun hakim olduğu, cumhurun dediğinin olduğu, milletin hakim olduğu, milletin hakimiyetinin şekillendiği Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin daha ilerisine götürmek için çıktıkları bu yolculukta, 94. defa Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığını hatırlatan Zeybekci, şu şekilde konuştu:

"Cumhuriyetimizin...