30 / 04 / 2024

TOKİ Mesudiye Evleri başvuru

TOKİ Mesudiye Evleri başvuru

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje 12 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi...

Ordu TOKİ Mesudiye Konutları başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Konutları başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Dairelerin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 14 bin 584 TL peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvurusu!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede 12 adet konut satışta.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Fiyatlar 103 bin 921 TL'den başlıyor.

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları!

5 etap şeklinde tasarlanan TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları projesi İstanbul Kayabaşı'nda inşa ediliyor. TOKİ Kayabaşı Evleri 85 bin metrekare inşaat alanda yükseliyor.

TOKİ Mesudiye Evleri başvuru Haberi

TOKİ Mesudiye Evleri başvuru

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde toplamda 12 adet standart konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta.


Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek temerküz şube Mesudiye Şubesi olacak. Fiyatlar 103 bin 921 TL ile 152 bin 875 TL arasında değişiyor. 


Ödeme planında yüzde 20 peşinatta 180 ay taksitlendirme, yüzde 15 peşinatta 156 ay taksitlendirme, yüzde 10 peşinat sağlandığında ise 120 ay taksit uygulanıyor.


TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak planlandı. Aylık taksitler 461,87 TL'den başlıyor.


Satış duyurusu için