09 / 05 / 2024

toki mesudiye kura

toki mesudiye kura

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde 39 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu henüz açıklanmadı. Bugün saat 13.00'de kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekiliş sonuçları!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Peşinat olarak minimum 9 bin 760 TL alınan projede aylık taksitler 285 TL'den başlangıç gösteriyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında, Şanlıurfa’nın Akabe Mahallesi’nde inşa edilecek 2+1 olarak tasarlanan 304 konut için kura çekilişi yapıldı.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekimi!

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekimi kapsamında 31 adet konut satışa çıkarılacak. Başvuru işlemleri sona eren projede 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ordu TOKİ Mesudiye Konutları başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Konutları başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Dairelerin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 14 bin 584 TL peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Toplam 304 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede daire fiyatları 88 bin TL'den başlıyor.

Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Fiyatların 87 bin 500 TL'den başladığı TOKİ Elazığ Merkez Zafran'da yer alan 280 konut için kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları...

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi 10 Şubat 2016 olarak belirtiliyor. Emekli vatandaşlara özel satışa sunulan projede 180 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor.

Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Emekliler için 280 adet konutun satışa çıkarılacağı TOKİ Elazığ Merkez Zafran'da fiyatlar 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

toki mesudiye kura Haberi

toki mesudiye kura

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ordu-Mesudiye Belediye Başkanlığı işbirliğinde hayata geçirilen TOKİ Ordu Mesudiye projesi kapsamında 39 adet daire satışa çıkarılıyor. 


TOKİ Ordu Mesudiye'de yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları  75,1 metrekare ile 102,51 metrekare arasında değişiyor. 


Projede  yüzde 15 peşinatta, 120 ay vade; yüzde 12 peşinatta ise 180 ay vade uygulanıyor. TOKİ Ordu Mesudiye konut fiyatları 68 bin 37 TL ile 136 bin 510 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


TOKİ Ordu Mezudiye kura çekilişi bugün!

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi bugün saat 14:00'da  Mesudiye Belediyesince belirlenecek olan salonda gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için