18 / 05 / 2024

TOKİ milteci kampı kuruyor

TOKİ milteci kampı kuruyor

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Mülteci kampları ile ilgili olarak, Göç İdaresi Başkanlığımız ile TOKİ olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresinin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" dedi.

Tunceli Üniversitesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi gerçekleştirildi!

TOKİ tarafından inşa edilecek Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi 7 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Medeniyet Üniversitesi merkez kampüs inşaat ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa edecek. TOKİ Medeniyet Üniversitesi merkez kampüs inşaat ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ, Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa ediyor!

TOKİ'nin inşa edeceği İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsü, çağdaş eğitim binaları, sosyal alanları ve engelli dostu tasarım anlayışıyla, Türkiye'nin örnek üniversite kampüslerinden biri olacak.

TOKİ 50 okul ve 20 kampüs inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, son 13 yılda bin 50 okul, 600'e yakın cami yaptıklarını, 20 üniversitenin kampüsünün de inşasının sürdüğünü söyledi.

Emlak Konut Marmara Üniversitesi kampüslerini satın aldı!

TOKİ Marmara Üniversitesi kampüslerinin satışını gerçekleştirdi.Marmara Üniversitesi’nin Halkalı ve Nişantaşı kampüsünü Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı satın aldı.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek ‘Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü’ ihalesi ikinci oturumunun yarın yapılacağını açıkladı.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi 25 Ocak'ta!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek “Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü” ihalesi ikinci oturumunun 25 Ocak’ta yapılacağını belirtti.

Ergün Turan Bartın Üniversitesi'nin Kutlubey kampüsünü ziyaret etti!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bartın Üniversitesi’nin yapımı devam eden Kutlubey kampüsünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Başkanı Kutlubey kampüsünü inceledi!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bartın Üniversitesi’nin yapımı devam eden Kutlubey kampüsünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TAÜ'nün Beykoz kampüsü 2017'de tamamlanacak!

Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampüs inşaatı devam ediyor. TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmaları kapsamında rektörlük ve idari tesis binalarının yapım ihalesi de gerçekleştiriliyor. Kampüsün 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Konya Taşkent'e yüksekokul kampüsü yapılıyor!

Taşkent İlçesine Selçuk Üniversitesine bağlı Yükseköğrenim kampüsü yapılıyor. TOKÎ tarafından yapılacak olan kampüs inşaatına en kısa zamanda başlanması planlanıyor.

TOKİ milteci kampı kuruyor Haberi

TOKİ milteci kampı kuruyor

Türkiye'nin gelecek 50 yılını planlayıp inşa ettiklerini ve bundan sonraki nesillerin bu süreçte sağlık kuruluşu yapma konusunda işlerini kolaylaştırdıklarını anlatan Turan, Anadolu'da 10 ila 800 yatak kapasiteli tesislerin yapımının sürdüğünü dile getirdi.


Turan, 'Bu, şu demek; önümüzdeki 50 yıl gelecek olan kuşaklar bir daha bu işle uğraşmayacaklar. Memleketin başka işiyle uğraşacaklar. Tabii buradaki, Çanakkale'deki bu hizmet de heyecan verici bir yatırım. Türkiye'nin tamamında, şu anda buraya mahsus da değil Çanakkale'ye özel bir şey de değil, Türkiye'nin tamamında yapılan hastaneleri keşke imkan olsa, açılmadan vatandaşlara gezdirebilsek.


Bütün odalar tek yatak ya da iki yataklı. Çanakkale'deki bu hastanede 500 yataktan bahsediyoruz, çoğunlukla tek ya da iki yataklı. Genel anlamda tek yataklı hastane. Tamamı bunun üzerine kurgulanmış, çok ileri teknolojiler kullanılan, yaklaşık 14 ameliyathanesi...