05 / 05 / 2024

toki mobilyakent kayseri ne zaman bitecek

toki mobilyakent kayseri ne zaman bitecek

Kayseri'de inşaatı devam eden ve tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Kayseri Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması planlanıyor. Proje, 1 milyar TL'ye mal olacak...

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

TOKİ'den Kayseri'ye 190 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri'ye 55 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 55 dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Kayseri'ye 770 yeni konut!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 437 konut!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri'ye 285 yeni konut!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'nin Kayseri'de emekli projesi olup olmadığı mecliste!

TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

toki mobilyakent kayseri ne zaman bitecek Haberi

toki mobilyakent kayseri ne zaman bitecek


Kayseri'de inşaatı devam eden, tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Mobilyakent'te çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve esnafın katkılarıyla yaklaşık 1 milyar TL'ye mal olacak Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması bekleniyor. 


688 DÜKKAN YILSONUNA HAZIR 


Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, projenin mobilya kenti haline gelen Kayseri için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Yıldız, "Yılsonunda, 688 dükkanın tamamının esnafa teslim edilmesi planlanıyor. Hepsi yetişmezse en az 400'ünün yeni sene içinde teslim edilmesi sağlanacak. Projenin bir an önce tamamlanması için Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi, TOKİ, KASKİ, elektrik şirketi, KAYGAZ, Telekom ve Mobilyacılar Odası temsilcileriyle bir araya geldik. Site bittiğinde altyapıdan doğalgaza, elektrikten yola, içme suyundan kanalizasyona kadar yaklaşık maliyet neyse yarısını MOBİTEK, yarısını da belediyeler kardeş payı...