06 / 05 / 2024

toki mudurnu 3.etap konutları

toki mudurnu 3.etap konutları

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu'ya yapılacak olan 3. Etap TOKİ projesi için ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de imzalandığını söyledi. Bu projeyle ilçeye yaklaşık 500 konut yapılacak.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Şile 3.Etap ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Şile 3.Etap ihalesi 10 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesini 10 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Şile 3.Etap 112 konut ihalesi 10 Aralık'ta!

TOKİ'nin İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İşi ihalesi 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

TOKİ Silivri 3. Etap projesinde ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Silivri 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı. Proje 72 milyon 450 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Şehitkamil 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil 3. Etap başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 694 adet daire bulunuyor.

TOKİ Mamak 3. Etap'ta 9 daire 5 Kasım'da açık satışa çıkıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 3. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 9 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvurular 5 Kasım'da başlıyor...

TOKİ Şile 3. Etap ihalesi yarın!

İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap 112 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonucu 3 Kasım 2017!

TOKİ Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonucu 3 Kasım 2017 bugün açıklanacak. Projede 114 adet daire bulunuyor.

Mudurnu TOKİ 3. Etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde yer alan 10 adet konut için sözleşme tarihleri 18 Eylül-22 Eylül arası olarak belirlendi.

toki mudurnu 3.etap konutları Haberi

toki mudurnu 3.etap konutları

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu'ya yapılacak olan 3. Etap TOKİ projesi için ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de imzalandığını söyledi. Bu projeyle ilçeye yaklaşık 500 konut yapılacak. 


Milletvekili Ercoşkun yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Toplu Konut İdaresi Başbakanlığımızın ve Ak Parti icraatlarının Türkiye genelindeki en önemli ayaklarından birisini oluşturuyor. Bolu da da bu manada neredeyse birkaç ilçe büyüklüğünde TOKl hizmetini şimdiye kadar vatandaşın hizmetine sunduk. Bolu muza yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" diye konuştu. 


İHALEYE ÇIKTI 

Mudurnu'da yapılan projeden bahseden Ercoşkun, "Mudurnu da 3. kez uygulanacak olan Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKI) projesinin içeriğinde 496 konut. 1 adet ticaret merkezi. 500 kişilik çok amaçlı kultur merkezi bulunmakta. Diğer taraftan da modern konut imkanını da gene Mudurnulu hemşerilerimize sağlamış...