17 / 05 / 2024

TOKİ Mudurnu arazisi

TOKİ Mudurnu arazisi

Bolu Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4. Etap Toki Konutları Projesi kapsamında, projenin gerçekleştirileceği toplam 88.000metrekare alana sahip 10 adet parselin Mudurnu Belediyesine satış işlemleri gerçekleşti.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022!

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana başvuruları 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana başvuruları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 117 bin 784 TL ile 163 bin 926 TL arasında değişiyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Mudurnu Taşkesti'de 107 konut sahibini buldu!

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde TOKİ tarafından inşaatına başlanan 107 konutun hak sahipleri, kura sonuçlarıyla belirlendi.

Mudurnu 4. Etap TOKİ projesinin kurası 18 Ocak'ta çekilecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Mudurnu Belediyesi'nin işbirliği ile yürüttüğü 4. Etap TOKİ projesinin kuralarının 18 Ocak'ta çekileceği duyuruldu. 

Bolu Mudurnu TOKİ 4. Etap için talep toplanıyor!

TOKİ ve Mudurnu Belediyesi tarafından Bolu'nun Mudurnu ilçesinde inşa edilen 4. Etap konutları için talep toplama süreci devam ediyor. Başvurular 16 Kasım'da sona erecek.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

TOKİ Mudurnu’da inşa ettiği konutlarda güvenli bir yaşam sunuyor!

TOKİ’nin Bolu Mudurnu’da inşa ettiği sosyal konutlar, bölge sakinlerine bölgenin sert ikliminde konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor. 

TOKİ'den Bolu Mudurnu'ya 488 konut geliyor!

Bolu Mudurnu Belediye Başkanlığı’nın talepleri doğrultusunda T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 488 konutluk proje yapılıyor..

TOKİ'den Mudurnu'ya 488 konutluk yeni proje!

TOKİ, Bolu Mudurnu Kaygana Mahallesi'nde 488 adet konuttan meydana gelen yeni proje hazırlığına başladı. Projenin ihalesi 20 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. 

TOKİ Mudurnu arazisi Haberi

TOKİ Mudurnu arazisi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Mudurnu Belediye Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4. Etap Toki Konutları Projesi kapsamında, projenin gerçekleştirileceği toplam 88.000metrekare alana sahip 10 adet parselin Mudurnu Belediyesine satış işlemleri gerçekleşti. 


Mudurnu Belediyesi 4, Etap Toki Konutları ile ilgili çalışmalarını hızlandırmaya başladı. 4. Etap Toki Konutlarının yapılacağı alandaki tapu işlemlerinin satışlarını alan Mudurnu Belediyesi en kısa sürede arazileri Toplu Konut İdaresi Başkanlığına devrederek, ihale sürecini beklemeye başlayacak. 


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl: "İlçemizdeyapılması planlanan 4. Etap Toki Konutları ile ilgili olarak proje alanındaki arazilerin satışlarını Belediye olarak sonuca ulaştırdık. TOKİ Başkanlığına ilettikten sonra ihale sürecini takip edeceğiz, 31 blok, 487 konut ve sosyal donatı alanlarından oluşacak proje için Ağustos...