29 / 04 / 2024

toki muş kale mahallesi

toki muş kale mahallesi

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Muş Merkez Kale Mahallesinde yapılan çalışmalar sonucunda binalar yükselmeye başladı.

Muş'ta vatandaşlar altın bulmak için evlerinin altını kazdı!

TOKİ tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi öncesi bazı vatandaşlar evlerinin altını kazıp altın aramaya başladı..

TOKİ Muş Kepenek 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi bugün!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi yarın!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Muğla Kavaklıdere kura sonuçları 2020...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi!

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi ve TOKİ Milas 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi!

TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi ve TOKİ 100 bin konut Muğla Seydikemer kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Muğla Seydikemer kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Seydikemer 100 bin konut projesinde yer alan konutların sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

toki muş kale mahallesi Haberi

toki muş kale mahallesi

Muş Belediyesi ile Toplu Konut dairesi (TOKİ) arasında imzalanan protokol gereği, Kale Mahallesi'nde yapılacak olan konutlar baş göstermeye başladı. Uzun bir süredir hafriyat taşıyan ekipler, düzelttikleri alanlarda konutları yapmaya başladı. Kale Mahallesi'nde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar sürüyor. Binaların yapımına başlanan projenin 2 yılda tamamlanması planlanıyor. Başbakanlık Toplu Konut daresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından uygulanan "yerinde kentsel dönüşüm projeleriyle" afetlere karşı riskli, ömrünü tamamlamış yapıların yerine, şehrin tarihi ve kültürel dokusunu koruyan yapılar oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ'nin Muş'ta uygulayacağı proje ile 715 konut, bir cami ve 115 işyeri inşa edilirken, proje alanındaki tarihi camilerin silueti de korunacak. 



Muş'un ilk yerleşim yeri olan Kale Mahallesinde söz konusu projenin tamamlanması ile o bölgeye yeni bir görünüm kazandırılacağı düşünülüyor. Muş'ta ilk defa Kale Mahallesinde...