02 / 05 / 2024

TOKİ Nazilli arsası

TOKİ Nazilli arsası

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı?

TOKİ arsa projesine başvuran vatandaşlar, hak sahipliği kazandıkları arsaları nasıl kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı? işte detaylar...

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ'nin Aliağa'daki arsası 13.8 milyon TL'ye İdealist GYO'nun oldu!

İdealist GYO, TOKİ'nin İzmir Aliağa'daki 10 bin metrekarelik arsasını 13 milyon 800 bin TL'ye satın aldı. Şirketin portföyüne dahil edilecek arsa üzerinde yeni proje geliştirilmesi planlanıyor.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Aydın Nazilli millet bahçesinin ihalesi yapıldı. TOKİ, millet bahçesinin görsellerini yayınladı. İşte Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak...

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

TOKİ 26 ildeki 108 arsasını bugün satıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 26 ilde 108 arsasını bugün satışa çıkarıyor. En pahalı arsa 81 milyon 369 bin 870 TL bedelle İstanbul'da yer alıyor. 

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik arsasının değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut GYO dün TOKİ'den 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldığını açıkladığı Bakırköy Şenlik Mahallesi'ndeki arsasının değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasına rekor teklif!

TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldi.

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

TOKİ Nazilli arsası Haberi

TOKİ Nazilli arsası


Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi. 


Nazilli Belediye Meclisi'nin Belediye Başkanı Haluk Alıcık başkalığında gerçekleştirilen toplantısında 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis, Yeşil Mahalle'deki regülatör yerinin imar planı değişikliğini ve Pınarbaşı Mahallesindeki 2394 ada 3 parselin bina cephelerinin 75 metre olarak blokların teşkil etmesi kararını oy birliği ile kabul etti. 


İsabeyli Mahallesi 5200 Parsel'e trafo binası yeri İşlenmesi için çalışmaların yapılması ve Zafer Mahallesinde 2096 Ada 3 Parsel İçin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de oy birliği ile kabul edildi. 


Meclis toplantısının son gündem maddesinde Dallıca Mahallesi 166 Ada 4 Parsel'deki meskenin kat irtifakı ve kat j mülkiyeti kurulmasına müteakip,...