05 / 05 / 2024

toki neveşehir konutları kuraları

toki neveşehir konutları kuraları

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00' de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek...

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

TOKİ Nevşehir Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen 1410 konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları yarın başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kayaşehir konutlarına başvuruların yarın başlayacağını duyurdu. 

Sinpaş Finans Şehir Konutları fiyat listesi!

Sinpaş Finans Şehir Konutları fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükseliyor...

Nidapark Kayaşehir Konutları ödeme planı!

Toplam 843 daire ve 28 ticari üniteden meydana gelen Nidapark Kayaşehir projesi Haziran 2018 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede fiyatlar 545 bin TL'den başlıyor. İşte Nidapark Kayaşehir Konutları ödeme planı...

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları 2017 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir Konutları projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirildi. Proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

TOKİ Kayaşehir konutlarına başvuru bugün bitiyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de satışa sunulan bin 892 konuta başvurular bugün sona erecek.

TOKİ Kayaşehir 2017 konut başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir Konutları için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Kayaşehir TOKİ Evleri için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı...

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

TOKİ Kayaşehir Konutları başvuru şartları 2017!

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda fiyatlar 144 bin 755 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Kayaşehir Konutları başvuru şartları...

toki neveşehir konutları kuraları Haberi

toki neveşehir konutları kuraları

Nevşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile işbirliği halinde yaptırdığı 419 konutun kura çekimi 16 Eylül günü gerçekleştirilecek.



Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki konut ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde TOKİ ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00' de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Noter huzurunda yapılacak kura çekiminde hak sahipleri, yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler.



TOKİ...