17 / 05 / 2024

toki nevşahir 4. etap konutları

toki nevşahir 4. etap konutları

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap'ta başvuru dönemi başladı!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap projesinde yer alan 118 adet konutun 124 bin 134 TL ile 149 bin 807 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Örenşehir 4. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri İncesu Örenşehir 4. Etap projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Saraycık 4. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Kayseri İncesu Saraycık 4. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ekim'de 4 bin 153 konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ekim ayında 20 ildeki 4 bin 153 konutu satışa çıkarıyor. İşte ucuz konut fırsatının sunulduğu o 20 il...

TOKİ Kayaşahir 1+1 kura sonuçları 5 Ekim!

Mahalle konseptinde inşa edilen TOKİ Kayaşahir 1+1 kura sonuçları 5 Ekim'de açıklanacak. İşte detaylar

TOKİ Nevşehir 225 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Nevşehir Göre'de hayata geçireceği 225 konutun ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Çayırlık'ta 225 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi,Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi sınırları içinde, 225 konutluk proje inşa edecek. Projede dükkanlara da yer verilecek..

TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konutluk proje yapacak!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden TOKİ, Nevşehir'de yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Temmuz'da 4 bin 509 konut üretti!

TOKİ Temmuz ayında 9 ilde toplam 4 bin 509 adet konut, 4 adet ticaret merkezi ve 3 adet cami üretti.

TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 18 adet konut yer alıyor.

TOKİ Manisa Demirci 4 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

toki nevşahir 4. etap konutları Haberi

toki nevşahir 4. etap konutları

Nevşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Nevşehir'in modern şehir kimliğinin etkin şekilde geliştirilmesi ve sağlıklı bir şekilde sürdürülebilirliğinin artırılması amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, TOKİ işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oluşturulan yeni sosyal yaşam alanları, 2011 yılında tüm sosyal donatıları ile tamamlanarak 3 etap halinde 2600 hak sahibine...