06 / 05 / 2024

toki niğde başvuruları 2019

toki niğde başvuruları 2019

Niğde Efendibey alt gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 36 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 102 konut satışa çıkarıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir projesindeki 8 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

toki niğde başvuruları 2019 Haberi

toki niğde başvuruları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesi için başvuru heyecanı başladı. Projede yer alan 36 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Niğde 2019 projesi için başvurular Halk Bankası'nın Niğde şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

En düşük konut bedelinin 105 bin 518 TL, en yüksek konut bedelinin 175 bin 32 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir grubu 2019 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 12 bin 662 TL ile 21 bin TL arasında değişiyor.

180 ay vade imkanı sağlanan Efendibey TOKİ alt gelir grubu projesi için ödenecek taksit...