24 / 07 / 2024

toki Niğde toki Efendibey Kentsel Dönüşüm

toki Niğde toki Efendibey Kentsel Dönüşüm

Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi TOKİ işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Proje kapsamında bir yandan binalar yükselirken, diğer yandan da yeni alanların ihaleleri yapılıyor.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvuru!

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 71 bin 609 TL'den başlıyor.

Niğde Çamardı TOKİ Konutları başvuru!

Niğde Çamardı TOKİ Konutları başvuru işlemleri bugün başlıyor. Toplamda 5 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Niğde Çamardı Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Niğde Çamardı Konutları başvuru işlemleri 8 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Projede 5 adet daire satışta.

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları!

2. Etap'ta toplamda 5 adet dairenin satışa çıkan projede fiyatlar 95 bin 801 TL'den başlıyor. TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvuru 2016!

TOKİ Çamardı Konutları'nda toplamda 10 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvuru 2016...

TOKİ Niğde altyapı ve rekreasyon alanları ihalesi bugün!

TOKİ Niğde, Merkez, Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanı genel altyapı ve rekreasyon alanları yapım inşaatı ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Niğde altyapı ihalesi 25 Temmuz da!

Niğde Merkez Efendibey Mahallesi'nde TOKİ Başkanlığınca inşaatı gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve gelişim alanı genel altyapı ve rekreasyon alanlarının ihalesi 25 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştiriliyor.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ projesi kura sonucu!

Niğde'de 212 vatandaşı ev sahibi yapacak olan TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde kuralar 3 gün önce çekildi. Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ projesi kura sonucu henüz açıklanmadı.

Niğde Çamardı 3. Etap Toki Evleri kura sonucu!

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde toplamda 212 konut bulunuyor. 9 Haziran'da gerçekleşen kura çekimi sonuçları henüz açıklanmadı.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Evleri kura listesi!

212 konutluk TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Evleri projesi için kura çekimi 2 gün önce yapıldı. TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Evleri kura listesi henüz açıklanmadı.

Niğde Çamardı 3. Etap kura TOKİ kura sonuç listesi!

Niğde Çamardı Belediyesi ve TOKİ'nin ortak çalışması ile hayata geçirilecek 212 konut projesi için kuralar çekildi. Niğde Çamardı 3. Etap kura TOKİ kura sonuç listesi henüz açıklanmadı.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Konutları kura sonucu!

Niğde Çamardı'da 212 ailenin konut hayalini gerçeğe kavuşturacak olan TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Konutları kura sonucu heyecan ve merakla bekleniyor...

toki Niğde toki Efendibey Kentsel Dönüşüm Haberi

toki Niğde toki Efendibey Kentsel Dönüşüm

TOKİ Kentsel Dönüşüm Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Hak sahipleriyle de görüşmeler yapan Konyalıoğlu; "TOKİ neyi taahhüt etmişse yapar, Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden devam ediyor" dedi.


Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk yapılan ihale sonucu ilgili firma inşaatlarını yapımını sürdürürken, yeni yapılan ihaleler için yer teslimi amaçlı yıkım işlemleri de başlatıldı. Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan hak sahiplerinin mağdur olamaması içinde Niğde Belediyesi meclisinin aldığı karar ile kira yardımında bulunulacak.


Temmuz ayı içerisinde 860 konut sosyal donatı okul ve cami ihaleleri gerçekleşti

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ve Efendibey Mahallesi Muhtarı Tevfik Özbek ile birlikte Efendibey Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan TOKİ Kentsel Dönüşüm Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu; "Öncelikle Niğdeli hemşerilerimize...