04 / 05 / 2024

toki niğde yatırım

toki niğde yatırım

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Niğde ziyaretinde kentteki TOKİ projelerinde incelemelerde bulundu. Karabel, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile kentsel dönüşüm projesi kapsamında 359 milyon liralık yatırıma imza attı.

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

O yatırım aracı dibe mi vuruyor? Düşüş hız kesmiyor...

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Platin yatırımı mantıklı mı? İşte 3 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platin nedir ve platine yatırım yapılır mı?

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 10 milyar liraya ulaştı!

Türkiye'de yatırım fonları Haziran ayında yükselişe geçmeye devam ediyor. Yatırım fonları Haziran'da yüzde 45,6 oranında yükseldi.

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

Müteahhitlikte yatırım ortamları iyileşmeli!

Müteahhitlik, Türkiye'nin ekonomisinin büyümesine katkı veren sektörler arasında yer alıyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, ülke ekonomisini büyütecek yatırımların yapılabilmesi için de yatırım ortamının iyileştirilmesi gerektiğini söylüyor.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

toki niğde yatırım Haberi

toki niğde yatırım

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Niğde ziyareti kapsamında kentteki TOKİ yatırımlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Karabel, Valilik Toplantı Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaklaşık 11 yılda 610 bin konuta ulaştığını söyledi. Türkiye'nin 81 ilinde, özel sektörün gitmediği alanlarda da konut yaptıklarını anlatan Karabel, Niğde'de de önemli projelere imza attıklarını belirtti. Başkan Karabel, 'Bugüne kadar Niğde'de toplam 23 şantiyemiz oldu. Konut olarak da 4 bin 788 konut yaptık. Bu konutların 3 bin 583 tanesini tamamladık, gerisi devam eden konutlarımızdır. Planlanan konutlarla birlikte 6 bin 134 konut rakamına ulaşacağız. Bu planlanan konutlarımız hariç Niğde'ye 359 Milyon TL bir yatırım gerçekleştirdik." dedi.


'NİĞDE'NİN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNE BAŞLADIK'


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile yapmış oldukları protokol çerçevesinde Niğde'nin kentsel dönüşümüne başladıklarını...