05 / 05 / 2024

toki ödeme planı 2018

toki ödeme planı 2018

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ ayrıca uygun ödeme planları ve uygun fiyat avantajı da sağlıyor. 

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il ev fiyatları kaç lira? Hemen fiyatlara ve ödeme planına bakın!

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il fiyatlar belli oldu. Peki TOKİ konut fiyatları kaç lira? Hangi ilde konutlar ne kadar? TOKİ 2022 projesi ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı 2020!

100 bin sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. 100 bin konuta bir haftada 469 bin başvuru geldi. İşte TOKİ taksit ödeme tablosu, TOKİ ödeme planı ve TOKİ ev fiyatları hakkında merak edilenler…

TOKİ 50 bin sosyal konut ödeme planı ve taksit tutarı!

TOKİ 50 bin sosyal konut ödeme planı ve taksit tutarı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 116 bin TL ile 399 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Silivri Orta Gelir ödeme planı!

TOKİ Silivri Orta Gelir Grubu projesinde toplamda 422 konut yer alıyor. TOKİ Silivri Orta Gelir ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir Evleri ödeme planı 2017!

TOKİ Kayaşehir Evleri ödeme planı kapsamında 144 aya kadar vadeli ödeme avantajı sunuluyor. TOKİ Kayaşehir projesinde kura çekimi 4 Ekim 2017 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Akgedik Yunuskent 1.Etap'ta ödeme planı değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi'nin konut sorunu çözülüyor. Akgedik Yunuskent Projesi'nde ödeme planı güncellenerek yeniden yayınlandı.

Samsun Ladik TOKİ 2. Etap ödeme planı!

Samsun Ladik TOKİ 2. Etap ödeme planı kapsamında 180 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Dairelerin 3+1 olarak dizayn edildiği projede başvurular 22 Şubat 2016 tarihinde başlayacak.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri ödeme planı!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 258 adet konutun satışa çıktığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

toki ödeme planı 2018 Haberi

toki ödeme planı 2018

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon 200 bin konut olduğunu geçen yıl açıklamıştı. TOKİ bu kapsamda konut üretimine hız kesmeden devam ediyor. 

Mahalle kültürü ve yöresel mimari gibi yeni konsept projeleri inşa eden TOKİ, alt geir ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmayı amaçlıyor. 

TOKİ, 42 ilde 185 TL'den başlayan ve 240 aya varan taksitler ile konutlar satışa çıkardı. Adana'dan Zonguldak'a kadar projeleri olan TOKİ Türkiye genelinde satışlar yapıyor. 

İstanbul'da yeni konut hamlesi
İstanbul Kayaşehir’de 44 adet tripleks konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 26 Şubat 2018 - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında T. Halk Bankası AŞ. ‘nın tüm şubeleri aracılığı ile açık satışa sunuldu. 

İstanbul’da satışa sunulması planlanan...