23 / 07 / 2024

toki odunpazarı konutları satılık

toki odunpazarı konutları satılık

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında üretilen 2 adet konut açık satış yönetimiyle satılacak. İşte, TOKİ Odunpazarı Karapınar başvuruları...

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Odunpazarı 59 hait ve 10 komutan konutu ihalesi bugün!

TOKİ'nin Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi'nde inşa edeceği 10 korumalı komutan konutu ile 59 hait ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ Odunpazarı 59 hait ve 10 komutan konutu ihalesi 12 Nisan'da!

TOKİ Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 59 Adet HAİT ve 10 Adet Korumalı Komutan Konutu inşa edecek. TOKİ Odunpazarı 59 hait ve 10 komutan konutu ihalesi 12 Nisan'da.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ İscehisar Konutları için şantiye kurulacak!

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Odunpazarı lise ve ortaöğretim inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi'nde lise ve orta öğretim inşaat ihalesi yapıldı.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

toki odunpazarı konutları satılık Haberi

toki odunpazarı konutları satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Eskişehir Odunpazarı Karapınar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa çıkarılıyor. 


TOKİ Odunpazarı Karapınar başvuruları 2016!

23 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında  başvurular,  T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Eskişehir Yunus Emre Şubesi olacak. 


2 adet 3+1 dairenin yer aldığı projede dairelerin fiyatları 179 bin 885 TL ile 186 bin 490 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Satış duyurusu için