04 / 05 / 2024

TOKİ Ordu iş yeri satışı

TOKİ Ordu iş yeri satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerlerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

TOKİ Ordu Aybastı projesinin ihalesi 13 Haziran'da!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projedeki konutlar için başvurular 14 Ağustos 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Ordu Mesudiye 2016 başvuru tarihi!

TOKİ'nin Ordu Mesudiye'de hayata geçirdiği proje kapsamında stoklarda yer alan 3 konut satışa sunulacak. İşte, TOKİ Ordu Mesudiye 2016 başvuru tarihi...

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Fiyatlar 103 bin 921 TL'den başlıyor.

TOKİ Ordu Altınordu Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ, Ordu İli Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi'ne inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru işlemleri!

Toplamda 12 adet dairenin orta gelir için satışa çıkarıldığı projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılacak. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru işlemleri...

TOKİ Ordu Altınordu 311 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Ordu Gürgentepe TOKİ başvurusu sona erdi!

TOKİ Ordu Gürgentepe projesi kapsamında satışa çıkarılan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona erdi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

TOKİ Ordu Gürgentepe son başvuru tarihi!

TOKİ ve Ordu-Gürgentepe Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle hayata geçirilen 97 konut satışa çıkıyor. TOKİ Ordu Gürgentepe son başvuru tarihi yarın.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi'ne 311 konut yaptıracak!

TOKİ Ordu ili, Altınordu İlçesi, Şirinevler Mahallesi, 311 adet konut(3 adet kapıcı dairesi) ve ticaret binaları inşaatı ve altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 11 Temmuz'da yapılacak.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Ordu iş yeri satışı Haberi

TOKİ Ordu iş yeri satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesinde yer alan 21 adet iş yerini satışa çıkardı.

Satışa çıkan iş yerlerinin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerleri başvuruları, 15 Ağustos – 28 Eylül 2018 tarihleri arasında anılan bankaların tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerlerinin satış fiyat ve koşulları ile teslim tarihleri ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulacak.

İşyeri seçimini yapan alıcılar yüzde 50 peşinat 12 ay vade uygulaması çerçevesinde peşinatlarını/peşin ödemesini ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacak.