04 / 05 / 2024

toki ordu ünye Denizbükünalçı köyü sevgi evi inşaat işi ihalesi

toki ordu ünye Denizbükünalçı köyü sevgi evi inşaat işi ihalesi

TOKİ Ordu İli Ünye İlçesi Denizbükünalçı Köyü 4 Adet 40 Kapasiteli Sevgi Evleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 9 Temmuz'da yapılıyor...

TOKİ Ordu Ünye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Ünye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Ünye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ordu Ünye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün 10 yıllık kira bedeli 6 milyon 770 bin 217 TL olarak belirlendi.

Ordu Ünye'deki havaalanı arazisi Ordu Üniversitesi'ne devredildi!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu Ünye'de havaalanı yapılması için ayrılan ve 1989 yılında temeli atılan ve 1991 yılında ilk uçağın indiği arazi Ordu Üniversitesine kampüs alanı olacak.

Ordu Ünye OSB, 500 dönüm arazi üzerine kurulacak!

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: “Ünye’nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesini 550 dönüm arazi üzerine kuruyoruz. Ayrıca Ordu ve Fatsa ilçemize de OSB yatırımları ile bölgemizde 15 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız." dedi.

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Ordu Ünye'deki heyelan mağdurlarına 11 konut inşa edildi!

Ordu Ünye ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle evleri zarar gören vatandaşlar, yeni konutlarına kavuştu. Ordu Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, ilçeye bağlı Nurettin Mahallesi'nde etkili heyelanda evleri zarar gören ve oturulamaz hale gelen 11 konutu yeniden inşa etti.

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru!

Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 12 adet konut açık satışta. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru ne zaman?

toki ordu ünye Denizbükünalçı köyü sevgi evi inşaat işi ihalesi Haberi

toki ordu ünye Denizbükünalçı köyü sevgi evi inşaat işi ihalesi

TOKİ Ordu İli Ünye İlçesi Denizbükünalçı Köyü 4 Adet 40 Kapasiteli Sevgi Evleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Temmuz günü saat 14.30'da gerçekleşiyor. 


İş süresi 525 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için