03 / 05 / 2024

TOKİ Ordu Ünye inşaat ihale

TOKİ Ordu Ünye inşaat ihale

TOKİ Ordu İli Ünye İlçesi Denizbükünalçı Köyü 4 Adet 40 Kapasiteli Sevgi Evleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 9 Temmuz'da yapılıyor...

TOKİ Ordu Ünye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Ünye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Ünye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ordu'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu Hükümet Konağı ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projedeki konutlar için başvurular 14 Ağustos 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ordu Ünye'de 19 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ünye Belediyesi, Kaledere Mahallesi'nde Özel Proje Alanı imarlı arsası üzerinde inşaat yaptırıyor. İhale 18 Mayıs'ta düzenlenecek..

Ünye Ticaret Merkezi'nin inşaatı Kasım'da bitecek!

Ordu Ünye Belediyesi Nisan ayı olağan Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu toplantıda, bölgede inşa edilen Ünye Ticaret Merkezi'nin Kasım ayında bitirileceği söylendi.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Ordu Konutları'nda ilk blokun kaba inşaatı tamamlandı!

TOKİ, Ordu 311 Konutluk projesinde kazık çalışmalarını tamamladı. 4 bloktan oluşacak projede bir blok inşaatında da sona gelindi.

TOKİ Ordu Ünye inşaat ihale Haberi

TOKİ Ordu Ünye inşaat ihale

TOKİ Ordu İli Ünye İlçesi Denizbükünalçı Köyü 4 Adet 40 Kapasiteli Sevgi Evleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Temmuz günü saat 14.30'da gerçekleşiyor. 


İş süresi 525 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için