10 / 05 / 2024

TOKİ Ortaköy başvuru 2022

TOKİ Ortaköy başvuru 2022

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kastamonu İhsangazi başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Kastamonu İhsangazi başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Tekkeköy TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Tekkeköy TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ 2017 indirimi başvuru koşulları!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası 21 Ağustos'ta başladı. İşte TOKİ 2017 indirimi başvuru koşulları...

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi!

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar sürüyor. 1 adet dairenin yer aldığı prjede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017!

Toplamda 2 adet dairenin açık satış yöntemi ile satışa sunulduğu projede başvurular bugün alınmaya başladı. TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Malatya Darende başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Malatya Darende başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru günleri!

Toplam 287 adet konutun satışta olduğu projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru günleri...

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

Toplam 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri...

TOKİ Ortaköy başvuru 2022 Haberi

TOKİ Ortaköy başvuru 2022

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, tüm vatandaşların merakla beklediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile ilgili tüm ayrıntıları 13 Eylül'de açıklamıştı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesi için başvurular 14 Eylül tarihinde resmen başlatıldı ve son başvuru tarihi ise Ekim ayının son günü şeklinde açıklandı.

Dar gelirliler tarafından merakla ve dört gözle beklenen ve ismi İlk Evim, İlk İş Yerim olarak açıklanan proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yapılacak. TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesiyle birlikte 81 şehirde yeni konutlar inşa edilecek.

TOKİ 250 bin konut projesi kapsamında Çorum'un pek çok ilçesinde de yeni 2+1, 3+1'ler inşa edilecek. TOKİ'nin Çorum projelerindeki konutların ayrıntıları da resmen belli oldu. 

Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut...