04 / 05 / 2024

toki pansiyon ihaleleri

toki pansiyon ihaleleri

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ'den Sinop'a yeni pansiyon binası müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 300 kişilik pansiyon inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Sinop Merkez 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

toki pansiyon ihaleleri Haberi

toki pansiyon ihaleleri


TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Kocaeli İli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası : 2017/233602

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 – 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı...