05 / 05 / 2024

toki pelitli konutları

toki pelitli konutları

Pelitli TOKİ Konutları 'nın sayısı neden azaldı? Pelitli Beldesi'nde yaptırılan ve Çamlıca Konutları olarak isimlendirilen 362 konutun, TOKİ 'nin internet sayfasına 309 olarak düşmesi belde sakinlerinin tepkisine neden oldu.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Pelitli 2. Etap 41 konut kura sonucu!

TOKİ Pelitli 2. Etap 41 konut kura sonucu henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

toki pelitli konutları Haberi

toki pelitli konutları


Pelitli Beldesi'nde yaptırılan ve Çamlıca Konutları olarak isimlendirilen 362 konutun, TOKİ'nin internet sayfasına 309 olarak düşmesi belde sakinlerinin tepkisine neden oldu. 


Konuya ilişkin tepkisini dile getiren belde sakinleri, Pelitli'ye yapılan TOKİ konutlarının çekilişinin 9 Kasım 2013 tarihinde yapıldığını hatırlatarak, "Pelitli'deki TOKİ konutları 362 daire olarak ihaleye girdi ve kura çekimi de o şekilde gerçekleşmişti. 


Ancak TOKİ'nin internet sayfasına girdiğimiz zaman 4 blok halindeki konut sayısının 309 olduğunu görünce çok şaşırdık. 


Bu konuda kimseden de bir bilgi alamıyoruz. Belediye Başkanımız şu anda Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı olduğu için ancak kendi işleriyle meşgul. Kendisine bir türlü ulaşamıyoruz. Belediye'yi aradığımızda ise bize, 'Bu 309 hak sahibi belediyenin internet sayfasında açıklanacak' diyorlar. Kaç gündür bakıyoruz, belediyenin internet sayfasında bu konuya dair en ufak bir bilgi...