22 / 05 / 2024

toki peşinatları 2014

toki peşinatları 2014

TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki hangi gelir grubundan ne kadar peşinat isteniyor? TOKİ peşinatları ne kadar?

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ başvuru şartları 2022 peşinat ne kadar?

TOKİ başvuruları ev alacak kişilerin ya da ev almayı düşünen vatandaşların gündeminde yer alıyor. TOKİ peşinatları bu noktada en çok araştırılan konuların başında geliyor. İşte merak edilen o detaylar…

 TOKİ’nin 81 ilde ucuz konut projesinin detayları netleşti! Taksit ve peşinatlar ne kadar?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eylül ayında açıklayacak. Peki taksit ve peşinatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL!

Lens İstanbul'da 1+1 peşinatları 90 bin TL'den başlıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tiplerine yer verilen proje 5 bloktan oluşuyor. 

Demir Romance'ta yüzde 5'ten başlayan peşinatlar!

Demir Romance'ta yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ile daire sahibi olmak mümkün. Toplam 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana gelen projede daire alanları 66 - 229 metrekare arasında değişiyor.

Toki indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman yapılacak? Toki 2014 yılında indirim kampanyası yapacak mı, yapmayacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yok mu? TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?..

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?

TOKİ indirim kampanyası yapacak mı? TOKi indirim kampanyası bu yıl olacak mı? TOKİ Başkanlığı 2014 indirim kampanyası için ne karar verdi? İşte TOKİ indirim kampanyasında son durum haberi...

İstmarina'da peşinatlar Şubat 2015'te ödeniyor!

30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan İstmarina projesinde peşinatların ödemesi Şubat 2015'te yapılıyor. İkinci etap satışlarının başladığı proje, 31 ila 38 katlı 5 bloktan meydana geliyor...

Mutluluğu büyüttük, peşinatları küçülttük: Suryapı İdilia!

Suryapı projesi olarak yaşama geçirilen İdilia Evleri projesi, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde yükseliyor. Projede "Mutluluğu büyüttük, peşinatları küçülttük" sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 5 peşinat avantajı sağlanıyor...

TOKİ peşinatları ne kadar?

TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki hangi gelir grubundan ne kadar peşinat isteniyor? TOKİ peşinatları ne kadar?

Sayfiye'den daireni şimdi al, peşinatını seneye öde!

Daire fiyatlarının 257 bin TL ile 698 bin bin TL arasında değiştiği Rönesans Sayfiye’den 2014 Ağustos boyunca ev satın alanlar, peşinatlarını 1 yıl sonra ödeyebilecekler.

Terrace Mix'te 1,150 TL'den başlayan peşinatlarla yerinizi alın!

Peşinatların 1,150 TL'den başlangıç gösterdiği Terrace Mix Residence'ın ilk etabında yer alan daireler hemen teslim ediliyor. Projenin ikinci etap teslimlerinin 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

toki peşinatları 2014 Haberi

toki peşinatları 2014

TOKİ peşinatları ne kadar?

TOKİ'den ev sahibi olma koşulları, gelir gruplarına göre değişkenlik gösteriyor. Kimi TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki, TOKİ peşinatı ne kadar?


TOKİ peşinatları..

Yoksul Grup Konutları

Peşinat ödenmiyor. Yoksul grup için üretilen konutlar peşinatsız olarak satılıyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Bu grup için üretilen konutlar peşinatsız, 20 yıl vade ve 100 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.


Alt Gelir Grubu Konutları 

Alt gelir grubuna üretilen konutlar için 2.000 TL peşinat alınıyor. Peşinatın, sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılması gerekiyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Alt gelir grubuna yönelik konutlar; 2.000 TL. peşinat, 15 yıl vade ve 200 TL’den başlayan taksitlerle satılıyor.


Dar ve Orta Gelir Grubu Konutları:

Dar ve orta gelir grubuna...