02 / 05 / 2024

toki proje tasarımları

toki proje tasarımları

HER kent için farklı konut projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını dile getiren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan şehirlerin geleneksel dokularına uygun konut projelerinin ağırlık kazandığını söyledi.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Tuncer Müştu tarafından kuruldu.

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Keser tarafından kuruldu.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sağır tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Sancaktepe2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Razu Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Razu Proje Tasarım Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  20 bin TL sermaye bedeli ile  Alara Su Mildan tarafından kuruldu.

Metra Proje Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metra Proje Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Zengin tarafından kuruldu.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Çiler Erkan tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

toki proje tasarımları Haberi

toki proje tasarımları

HER kent için farklı konut projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını dile getiren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan şehirlerin geleneksel dokularına uygun konut projelerinin ağırlık kazandığını söyledi. Turan, "Artık projelerimizde doğal taşları daha çok kullanacağız. Nevşehir Ürgüp'te yöresel taşlardan imal edilmiş üç katlı konutlar yaptık. Mardin'in yöresel mimarisinden esinlenerek bugünkü normları taşıyan konutlar yapacağız. Kars'ta, Bursa'da, Manisa'da, Çorum'da farklı projeler yapıyoruz" diye...