06 / 05 / 2024

TOKİ Reisdere kura sonuçları

TOKİ Reisdere kura sonuçları

TOKİ tarafından İzmir Çeşme Reisdere Mahallesi'nde hayata geçirilen projede dairelerin hak sahipleri belirlendi. İşte Reisdere 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Reisdere Çeşme kura sonuçları!

TOKİ Reisdere Çeşme projesinde daireler kura çekimi ile satışa sunuluyor. TOKİ Reisdere Çeşme kura sonuçları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Reisdere kura sonucu sıralı liste 30 Aralık 2016!

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere projesinde başvuru aşaması tamamlandı. TOKİ Reisdere kura sonucu sıralı liste 30 Aralık 2016 henüz açıklanmadı.

TOKİ Çeşme Reisdere kura sonucu tam listesi!

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere projesinde başvuru aşaması tamamlandı. TOKİ Reisdere için kura heyacanı başladı. TOKİ Çeşme Reisdere kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı...

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura günü!

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere projesinde başvuru aşaması tamamlandı. TOKİ Reisdere için kura heyacanı başladı. İşte, TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura günü...

TOKİ Çeşme Reisdere kura yeri!

Çeşme Kaymakamlığı ile TOKİ'nin işbirliği imzasıyla hayata geçirilen İzmir Çeşme Reisdere projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Çeşme Reisdere kura yeri neresi?

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura çekimi ne zaman?

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere projesinde başvuru aşamalarında sona gelindi. Peki, TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura çekimi ne zaman?

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura çekimi!

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere 1. Etap ile 2. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura çekimi ne zaman?

TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura tarihi!

TOKİ ile Çeşme Kaymakamlığı işbirliğinde hayata geçirilen İzmir Çeşme Reisdere projesinde kura aşamasına gelindi. İşte, TOKİ İzmir Çeşme Reisdere kura tarihi...

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

2016 Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi dün açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan projenin ilk etabında 1.101 adet konutun kurası gerçekleşti.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları standart 2+1'ler hariç diğer dairelerin açıklandı. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’da açıklandı. Toplam 119 bin metrekare alan üzerinde yükselen projeye 8 bin 311 kişi başvuruda bulundu.

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Reisdere kura sonuçları Haberi

TOKİ Reisdere kura sonuçları

İzmir Çeşme Reisdere Mahallesi'nde hayata geçirilen projede kura çekilişi saat 10:00’da noter huzurunda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. 


Reisdere 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!


2+1 kura sonuçları için tıklayın

3+1 kura sonuçları için