04 / 07 / 2024

toki reklam halkla ilişkiler ihalesi

toki reklam halkla ilişkiler ihalesi

TOKİ tarafından reklam, halkla ilişkiler, ilan ve tanıtım ihalesi açıyor... İhale bugün saat 11.00'de...

TOKİ reklam, ilân, tanıtım ve halkla ilişkiler ihalesi açıyor!

TOKİ, 18 Eylül 2012 Salı günü saat 11.00'de halkla ilişkiler, reklam, tanıtım ve ilân hizmet alım işleri ihalesi açıyor...

TOKİ reklam sözleşmelerinin detayları belli oldu!

TOKİ'nin 2020 Haziran ila 2021 arasındaki reklam sözleşme detayları belli oldu. Toplam 19 bin 620 santimetrelik ilan ve reklamın hangi gazetelere verildiği açıklandı.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

TOKİ'nin reklam ve tanıtım ihalesi bugün!

TOKİ'nin İlan, Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Hizmeti Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmeti alımı işi ihalesi 1 Eylül'de!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yapacak. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 1 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Toki Gaziantep Mavikent Evleri'nde 60 bin TL'ye 2+1!

Toki Gaziantep Mavikent Evleri'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toki Gaziantep Mavikent Evleri projesi kapsamında fiyatlar ise 60 bin TL olarak belirlendi

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla!

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri projesi kapsamında başvurular 27 Eylül tarihine kadar devam edecek...

Toki Gaziantep Mavikent 2013'te 400 TL taksitle!

Toki Gaziantep Mavikent projesi kapsamında 400 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunuyor. Projede yer alan konutların tamamı 93 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Toki Kayaşehir 18. bölgenin havadan son videosu!

Toki Kayaşehir 18. bölge 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.Toki Kayaşehir 18. bölgenin havadan fotoğrafları için www.havadanemlak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahim Bozogil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz 2013 tarihinde Harbiye, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu

toki reklam halkla ilişkiler ihalesi Haberi

toki reklam halkla ilişkiler ihalesi

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmet alımı işi ihaleye açılacaktır. İhale sonucunda işin süresi ise sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 365 gün olarak belirlendi. 


TOKİ tarafından halkla ilişkiler, reklam, ilan ve tanıtım hizmet alım işleri için açılacak olan ihale bugün saat 11.00'de T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent / ANKARA'a yapılacaktır.


www.toki.gov.tr


Yağmur Başak...