26 / 07 / 2024

toki rekor

toki rekor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Önümüzde yaklaşık 5,5 milyon dönüşümü bekleyen konutun varlığından söz ediyoruz. Bunların önümüzdeki 15-20 yıl içinde dönüştürülmesi gerekiyor" dedi.

TOKİ 50 bin konut projesine Batman’dan rekor başvuru!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 50 bin konut projesine Batman’da rekor başvuru yapıldı.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasına rekor teklif!

TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldi.

TOKİ rekor kıracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,“Bizim bu yıl hedefimiz 60 bin konut üretmek. Geçmişteki arkadaşlarımız gerçekten çok büyük işler yapmışlar, büyük emek ortaya koymuşlar ama biz bu yıl Toplu Konut İdaresi’nin zirve yılını yaşıyoruz” dedi.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Projesi'nde ilk gün rekor başvuru!

Emekliler için düşük taksitle satılacak konutlara rekor ilgi geldi. Dar gelirli ve emeklilere konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, ‘ Emekliye 2. Bahar Projesi’ kapsamında 17 ilde 4 bin 354 konut için ön talepleri dünden itibaren almaya başladı.

TOKİ Kayaşehir 5. Etap'a rekor teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün yaptığı hasılat paylaşımı ihalesine rekor teklif geldi. 20 firmanın yarıştığı ihalenin ilk oturumunda en düşük teklif 13 milyon TL idare payı ile Yıldızlar İnşaat ve HKM İnşaat'tan gelmişti.

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir?

İstanbul'daki Toki projeleri içinde inşaatına yeni başlanan toplu konut projeleri hangileri? İstanbul TOKİ toplu konut projelerinden hangilerinin inşaatına başlandı? İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? İşt

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Toki İstanbul evleri projelerinden hangileri tamamlandı? Toki İstanbul projeleri 2014 listesi var mıdır? Toki İstanbul evleri içinde 2014 itibariyle tamamlananlar hangileri? İşte Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir?

Kayseri Toki konut projeleri ne durumda? Kayseri Toki evleri ne durumda? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri evlerinin durumu nedir? Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...

toki rekor Haberi

toki rekor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Önümüzde yaklaşık 5,5 milyon dönüşümü bekleyen konutun varlığından söz ediyoruz. Bunların önümüzdeki 15-20 yıl içinde dönüştürülmesi gerekiyor" dedi.


Turan, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen "Bursa İnşaat Kurultayı"nda, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.


Türkiye'nin hemen her şehrinde, çeşitli kasabalarda yaklaşık 700 şantiyede projelerinin devam ettiğine işaret eden Turan, "TOKİ Bursa'da, yoksul ve dar gelirli vatandaşlara yönelik, son 13 yılda 18 bin 613 konut üretip teslim etti. Şu anda yaklaşık bin 900 konutun inşaatı devam ediyor. Bu bin 900 konut inşaatının yaklaşık bin 250'si emeklilere yönelik Yıldırım ilçesinde yapılan konutlardır. Bursa'da TOKİ olarak son 13 yılda yaptığımız yatırımın bedeli 2 milyar liradır." diye konuştu.


Kestel ilçesinde...