29 / 04 / 2024

toki safranbolu evleri inşa edecek

toki safranbolu evleri inşa edecek

Safranbolu'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Safranbolu Evleri yapılacak. TOKİ bünyesinde oluşturulan tasarım biriminin çalışmaları sayesinde bundan sonraki projelere, o yörenin kültürel ve tarihi özelliklerine göre inşa edilecek...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Safranbolu kurası 5 Nisan'da çekilecek!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Karabük Belen Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren bin 144 konutun kura çekimine katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. 

Safranbolu evleri mimarisiyle örnek oluyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 18, 19. yüzyıl ve 20. yüzyılın başlarında inşa edilen evler, yeni yapılan binalar için de örnek oluyor.

TOKİ Safranbolu Kirkille'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları yarın başlıyor!

Karabük Safranbolu Kirkille 579 adet konut projesinde yer alan 145 adet konut için başvurular 5 Aralık-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları başlıyor!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 200 adet konut için başvurular 09 - 20 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

toki safranbolu evleri inşa edecek Haberi

toki safranbolu evleri inşa edecek
UNESCO'nun Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Safranbolu'da TOKİ tarafından Safranbolu Evleri mimarisine uygun olarak inşa edilecek binalarda, kültürel ve tarihi özelliklere yer verilecek. TOKİ bünyesinde oluşturulan tasarım birimi, Safranbolu'daki ve bundan sonraki tüm projelerde, yöresel ve tarihi özelliklere göre tasarım yapacak. Safranbolu TOKİ Evleri, 3 katlı 8 bloktan oluşurken, toplam 400 daireden meydana...