04 / 05 / 2024

TOKİ Safranbolu Yenice projesi

TOKİ Safranbolu Yenice projesi

TOKİ, Orman İşletmesi için Safranbolu'ya inşaat yapacak. Orman İşletmesi ile anlaşmalar tamamlandı. Yenice TOKİ Konutları için proje ihalesi çalışmaları sürüyor. Proje ihalesinin ardından inşaat yapım ihalesi yapılacak ve konutlara başlanacak.

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

TOKİ Karabük Yenice 50 bin konut kura çekilişi tarihi!

TOKİ Karabük Yenice 50 bin konut kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 217 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman?TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Safranbolu TOKİ projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, TOKİ tarafından Kirkille Mahallesi'nde inşa edilen konutların anahtarlarının teslim edildiğini söyledi. 

TOKİ Karabük Yenice 217 konut ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmak için konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Karabük Yenice'de yeni konut projesi inşa edecek. 

TOKİ Safranbolu Kirkille'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karabük Kirkille TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 75 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje kapsamında 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura sonuç listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplamda 200 daireden meydana gelen projede satışlar bugün gerçekleştirilecek. 

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille'de yer alan 200 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları başlıyor!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 200 adet konut için başvurular 09 - 20 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Safranbolu Kirkille TOKİ'de yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje için başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları 11 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular 11 Eylül'de başlıyor. Kirkille TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Safranbolu Yenice projesi Haberi

TOKİ Safranbolu Yenice projesi

TOKİ, Orman İşletmesi için Safranbolu'ya inşaat yapacak. Orman İşletmesi ile anlaşmalar tamamlandı. Yenice TOKİ Konutları için proje ihalesi çalışmaları sürüyor. Proje ihalesinin ardından inşaat yapım ihalesi yapılacak ve konutlara başlanacak. Muhtemelen 2 + 1 daireler için 12 blok zemin + 4 kat üzerinden her blokta 20 daire, 3+ 1 daireler için de 1 blok zemin + 5 kat, 24 daire inşa edilecek. İsmetpaşa Mahallesi Merkez Depoya yapılacak toplu konutlar için 2+l'lere 230, 3+İlere de 24 dolayında başvuru olduğu belirtildi. Vatandaşlardan 2+1 konutlar için 4 bin TL, 3+1 konutlar için de 6 bin TL peşinat toplanıldı. 2+1 konutlar için inşaat seviyesi yüzde 40'lara geldiğinde inşaat bedelinin yüzde 12'si, 3+1 konutlar için de inşaat bedelinin yüzde 15'i konut taleplilerinden tahsil edilecek. Bu...