05 / 05 / 2024

TOKİ Safranboluda engelliler için kura çekilişi yapıldı

TOKİ Safranboluda engelliler için kura çekilişi yapıldı

Yazıköy'de yapımı tamamlanan TOKİ konutlarında engelliler için ayrılan 54 konutunda kuraları bugün çekildi 54 engelli vatandaşın konut sahibi olacağı kura çekimi Aslanlar SAKEM Şubesinde TOKİ yetkilileri ve Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

TOKİ Safranboluda engelliler için kura çekilişi yapıldı Haberi

TOKİ Safranboluda engelliler için kura çekilişi yapıldı

Yazıköy'de yapımı tamamlanan TOKİ konutlarında engelliler için ayrılan 54 konutunda kuraları bugün çekildi 54 engelli vatandaşın konut sahibi olacağı kura çekimi Aslanlar SAKEM Şubesinde TOKİ yetkilileri ve Noter huzurunda gerçekleştirildi. 


Kura önce konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Yazıköy Sosyal Konut Projesinde ayrılan katların ve dairelerin engelli vatandaşlara ayrıldığını söyleyerek Safranbolu'da hayırlı hizmet yaptıklarını belirtti. Aksoy, "Öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kura da daire sahibi olacak vatandaşlara hayırlı olsun." dedi. 


Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy, bu projenin hiç yoktan meydana geldiğini söylerken, "Toplam 460 konut yapılmak üzere yola çıkıldı. Biz arazimizi buna göre ayarlamıştık. Sağolsun o zaman ki Toki Başkanımız hemşerimiz Ahmet Haluk Karabel dedi ki "500 daireyi aşalım ve bunun yanına ilkokul ilave edelim. Bir okul da...