05 / 05 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek evleri

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek evleri

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek'e 537 konut yapacak!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek 537 konut ihalesi 29 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan hayata geçirecek. 

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm çalışmaları başladı!

Şanlıurfa’da Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin startı verildi. 270 bin metrekarelik kentsel dönüşüm Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile gerçekleştirilecek.

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 537 konut ve 44 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi kapsamında 304 adet daire satışa sunuluyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez 315 konut ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Küçükler (Akabe) Mevkii 315 adet konut, 1’er adet ticaret merkezi ve camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 3 bin 636 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şanlıurfa'nın yeni Esentepesi, olarak adlandırılan Maşuk'ta biri 528, diğeri 836 olmak üzere toplam 1364 konutluk projenin yapım startını vermeye hazırlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez 315 konut ihalesi 20 Ocak'ta!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Küçükler (Akabe) Mevkii 315 adet konut, 1’er adet ticaret merkezi ve camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 20 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek evleri Haberi

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek evleri

TOKİ tarafından hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında  537 konut inşa edilecek. Projenin ihalesi gerçekleşti.

Şanlıurfa 63 Gazetesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen ihalede 44 dükkan ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. Projede 104 adet 2+1, 205 adet 3+1 ve 228 adet 4+1 daire bulunuyor.

TOKİ ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan protokolle Yeşildirek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışması başlatıldı. Alanda 537 konut ve 44 dükkan inşa edilerek köhnemiş, çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal donatı olmayan alandan hak sahiplerinin tasfiyesi...