15 / 05 / 2024

TOKİ saray açıklaması

TOKİ saray açıklaması

Mimarlar Odası Ankara Şubesi resmi yazıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan Atatürk Orman Çiftliği’nde inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı maliyetlerini istedi. İşte TOKİ'den gelen Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması...

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında son dakika açıklaması yaptı.

TOKİ 81 il projesi için son dakika açıklaması geldi! 81 ildeki ucuz konutların fiyatları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra detayları merakla beklenen konut projesinin fiyatları belli oldu. Peki TOKİ 150 bin konut projesinin fiyatları ne kadar? TOKİ'nin 81 ildeki konutları ne kadardan satılacak?

TOKİ'den İzmir Karaburun projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son günlerde tartışmalara neden olan İzmir Karaburun projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Nabi Avcı'dan Topkapı Sarayı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Topkapı Sarayı'nın zemin kayması hakkında hakkında açıklama yaptı.

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması!

Konutta KDV indiriminin yapılması ile gündeme gelen iadeler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaptı. İşte konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması..

Moody’s’ten flaş Türkiye açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisi hakkında açıklamada bulundu. Moody's açıklamasında "Darbe girişiminden kaynaklanan şok büyük ölçüde ortadan kalktı, ancak her zaman uzun vadeli sorunları mevcut" dedi.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

İBB'den Kabataş Transfer Merkezi açıklaması!

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

TOKİ saray açıklaması Haberi

TOKİ saray açıklaması

Mimarlar Odası Ankara Şubesi resmi yazıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan Atatürk Orman Çiftliği’nde inşa edilen “Cumhurbaşkanlığı Sarayı” maliyetlerini istedi. TOKİ ise yine resmi yazıyla bilgi ve belgelerin zamanından önce açıklanması halinde ülkenin ekonomik çıkarlarına zarar vereceğini iletti. TOKİ’nin cevabını yorumlayan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Kaçak Sarayın maliyetlerinin 5 katrilyonun üzerinde olabileceğini ve bu maliyetin buzdağının görünen kısmı olduğunu açıklamıştık. TOKİ’nin maliyeti açıklamama nedeni, ülkenin ekonomisine zarar verecek olması ise, bu demektir ki, kaçak sarayın maliyeti açıklandığında, borsada spekülatif bir durum yaşanacak, dudaklarımızı uçuklatacak bir maliyeti olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle tarafımıza bilgi verilmemesi Kaçak Sarayın maliyeti ekonomik kriz nedeni olacak boyutta olduğunu düşündürüyor. Maliyetin açıklanandan çok daha yüksek olduğunu söylemiştik, zira açıklanana eş bir maliyet...