29 / 04 / 2024

TOKİ Sarıgöl Konutları nerede

TOKİ Sarıgöl Konutları nerede

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde TOKİ sakinlerine verdiği asfalt sözü, kısa sürede yerine getirildi. Sarıgöllüler, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün yapılacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 796 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri'nde toplamda 796 adet konut inşa edecek.

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi şekilleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'ün yol sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı, Işıklar ve Çarıklar mahallelerini birbirine bağlayan 8 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Alaşehir Caddesi düzenlemesi, Gençlik Merkezi inşaatı ve Çanakçı Mahallesi asfaltlaması çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl yollarına modern dokunuş!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçılar Mahallesini birbirine bağlayan yolda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesindeki yapım çalışmaları hız kazandı. Projede temel atımına başlandı.

Sarıgöl’ün çehresi 150 gün sonra değişiyor!

Sarıgöl’ün cadde ve sokaklarında yayaların ulaşımlarını kolaylaştırmak için parke taşların sökülmesine başlandı. Ardından araçlar için de cadde ve sokaklara sıcak asfalt atımına başlanacağı açıklandı.

TOKİ Sarıgöl Konutları nerede Haberi

TOKİ Sarıgöl Konutları nerede

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde TOKİ sakinlerine verdiği asfalt sözü, kısa sürede yerine getirildi. Kış mevsimi öncesi asfalt işleminin tamamlanması nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Sarıgöllüler, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 29 Ağustos tarihinde ziyaret ettiği Sarıgöl ilçesinde TOKİ sakinlerinin sorunlarını dinlemiş, vatandaşların asfalt hizmetiyle ilgili taleplerinin kısa sürede yerine getirileceği sözünü vermişti. Verilen sözün ardından hızla çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış mevsimi öncesi TOKİ sakinlerinin yüzünü güldürdü. İlçesi adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, çalışmaların TOKİ sakinlerini sevindirdiğini söyledi. Kış mevsimi öncesi asfalt işleminin tamamlanması nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Sarıgöllüler de, Büyükşehir Belediyesi’nin...