11 / 05 / 2024

TOKİ sarız konutları

TOKİ sarız konutları

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

TOKİ Kayseri Sarız'da teslimler başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için teslimler başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017!

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017 kapsamında projede dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Trabzon Beşikdüzü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hayata geçirilecek 141 konut ile 51 dükkânın ihalesi yapıldı.

Kayseri Sarız TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Kars Sarıkamış Konutları'nın kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde hayata geçirdiği projedeki 233 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Kayseri Kocasinan, Sarız ve Bünyan kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kayseri’nin Kocasinan, Sarız ve Bünyan İlçelerinde hayata geçirdiği 580 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

Kayseri Sarız TOKİ'nin 7 bloğu tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde hayata geçirilen 110 dairelik projenin 7 bloğunun inşaatı tamamlandı. Projede ince işlere başlandı.

Sarız TOKİ konutları yükseliyor!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız İlçesi'nde hayata geçirilen 110 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nda son durum!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız'da 110 adet konut inşa ediyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ sarız konutları Haberi

TOKİ sarız konutları

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.


Başkan Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışları gereği, konutların dar ve orta gelirli vatandaşları kapsadığını ifade etti. Eroğlu ayrıca, "1. Etap 110 konut ve iş merkezinin ihalesi 17 Mayıs’ta yapılacak ve ihaleyi alan inşaat firması tarafından temeli atılacak inşallah uygulamasını başarı ile bitirmek istiyoruz. İlçemizde uygulamasına başlayacağımız 1. etap TOKİ konutlarımızın yapım ihalesini alacak olan yüklenici firma tarafından kısa sürede tamamlandığında kuraları çekilerek hak sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız" diye konuştu.


İlçe Merkez de yer alan Bahçeli mahallesinde uygulama örnek projelerini TOKİ'ye sunduklarını söyleyen  Ömer Faruk Eroğlu, "İlçemizde daha güzel...