30 / 04 / 2024

TOKİ Şarkışla konut başvuruları

TOKİ Şarkışla konut başvuruları

Şarkışla'da TOKİ tarafından yaptırılan ve satışa sunulan 253 sosyal konutun 3. etap başvurularının 25 Kasım'a kadar devam ettiği belirtildi.

Arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış!

Birleşik Krallık medyasının geniş yer verdiği Zoopla anketinin sonuçlarına göre arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış yaşandı.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ'den bir şehre daha yeni konut projesi geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Çorum Laçin TOKİ projesinde 59 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

TOKİ Muğla Seydikemer 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Seydikemer sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Seydikemer’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Seydikemer’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Seydikemer sosyal konut projesi

TOKİ Muğla Milas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Milas’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Milas’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi

TOKİ Şarkışla konut başvuruları Haberi

TOKİ Şarkışla konut başvuruları

 Şarkışla'da TOKİ tarafından yaptırılan ve satışa sunulan 253 sosyal konutun 3. etap başvurularının 25 Kasım'a kadar devam ettiği belirtildi.


Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, konutlara başvuru yapabileceklerin 21 yaş ve üzeri olması, ilçede ikamet etmesi, yüzde 40 ve üzeri engelli sağlık raporu olması gerektiği aktarıldı.


Cezaevlerinde yatan ağır hükümlü mahkum vatandaşların ailelerinin de başvuru yapabileceği belirtilen açıklamada, "Ayrıca ilçede ikamet eden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alabilecek kriterde bulunan 40 yaş ve üzeri vatandaşlarımız da başvuruda bulunabilecekler. Ev sahibi olmak isteyen ve kriterlere uyan vatandaşların 25 Aralık tarihine kadar Şarkışla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etmeleri gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.


- Şarkışla'da daire amirleri toplandı


Şarkışla ilçesinde Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında daire amirleri toplantısı yapıldı.


Belediye binasındaki Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda...