02 / 05 / 2024

TOKİ satılık daire fiyatları

TOKİ satılık daire fiyatları

TOKİ Başkanı Turan: "Prensip olarak 'hiç bir şehirde en yüksek binalar TOKİ'nin yaptığı konutlar olmayacak. "TOKİ sektöre açılım yapmak için kısa ve orta vadede yurt dışında da faaliyet gösterecek ' diyoruz" şeklinde konuştu.

TOKİ, 154 dükkan ve 32 daireyi satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), portföyünde yer alan 156 dükkan ve 32 daireyi, 13 bin liradan başlayan fiyatlarla 30 Ekim tarihinde satışa çıkaracak...

TOKİ'ye Haziran'da toplam 8 bin 34 başvuru geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın açıkladığı Haziran ayı verilerine göre 8 bin 34 başvuru yapıldı. Böylelikle 6 aylık başvuruda 16 bin 961'i yakalayan TOKİ'nin Haziran ayı satış rakamları ise 346...

Park Mavera 3 satılık daire!

Makro İnşaat ve TOKİ Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Park Mavera 3 projesi 723 daireden meydana geliyor.Park Mavera 3 satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

Malatya Beydağı TOKİ satılık daire!

Toplamda 377 adet konutun satışta olduğu TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuruları başladı. Malatya Beydağı TOKİ satılık daire için ödemelere göre 144 aya varıncaya kadar vadelendiriliyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Emekliye özel 184 konutun satışa çıktığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

Amasya Merzifon TOKİ satılık daire!

Amasya Merzifon TOKİ satılık daire fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Kura çekimi 21 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 290 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlıyor. Konutların 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Malatya Merkez TOKİ satılık daire!

Başvuru dönemi içerisinde olan Malatya Merkez TOKİ satılık daire fiyatları 128 bin 765 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ satılık daire fiyatları Haberi

TOKİ satılık daire fiyatları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin 10 yıl öncesine göre farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık vereceklerini söyledi. 


Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2002-2015 yılları arasında 649 bin konut üreterek rekora imza attıklarını, bu konutlarda ortalama 3 milyon 300 bin kişinin yaşadığı düşünülürse bazı Avrupa ülkelerinin nüfusundan daha fazla kişiye kaliteli barınma imkanı sağladıklarını kaydetti.


TOKİ konutlarının yüzde 85'inin orta ve dar gelirlilere yönelik olduğuna işaret eden Turan, 2015 yılında 50 bin konut inşa edeceklerini, bu konutların yüzde 40'ının kentsel dönüşüm projeleri kaynaklı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti.


Türkiye'de son dönemde konut tercihlerinin değiştiğini, TOKİ'nin de kendisini disipline ederek şehirlerin kültürlerini yansıtan mimari anlayışa uygun projelere yöneldiğini anlatan Turan, şöyle konuştu:


"Projelere sadece barınma olarak...