04 / 05 / 2024

TOKİ satış hedefleri

TOKİ satış hedefleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, “Yıl sonu geldiğinde 50 bin konut hedefini aşmış olacağız. İnşallah 55-60 bin konut üreteceğiz” dedi.

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

TOKİ satışlarına devam ediyor. Bu seferde TOKİ iş yeri sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

3 soruda TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutları satın alabilmek için, öncelikle dairenin hangi satış türü ile satışa sunulduğunun bilinmesi gerekiyor. Peki, TOKİ satışları nasıl yapılır?

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları!

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları 8 Ağustos'ta başladı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ satış fiyatları!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ satış fiyatları 141 bin 295 TL'den başlıyor. Taksitlerin 706 TL'den başladığı projede daire tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ satışları!

Denizli Karahayıt TOKİ satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede aylık taksitler 534 liradan başlıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

Malatya Beydağı TOKİ satılık daire!

Toplamda 377 adet konutun satışta olduğu TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuruları başladı. Malatya Beydağı TOKİ satılık daire için ödemelere göre 144 aya varıncaya kadar vadelendiriliyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Hüseyin Ekmen: TOKİ satışlarıyla hiçbir şekilde alakamız yoktur!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yapımı devam eden ve bin 472 emeklinin ev sahibi olacağı TOKİ konutlarının satışlarıyla ilgili açıklama yaparak, TOKİ satışlarında derneklerinin ilgisinin olmadığını söyledi.

TOKİ satış hedefleri Haberi

TOKİ satış hedefleri

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin yeni kurulan 2 büyük üniversiteden biri olduğunu belirten Turan, “Bunlardan biri İstanbul Medeniyet Üniversitesi, diğeri ise Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da yakından takip ettiği iki devlet üniversiteden biridir. Yılbaşından itibaren 80 bin metrekarelik, değişik fakültelerden oluşan ilk etabı ihale edildi ve yaklaşık 100 milyon TL bedelli bir ihale burası. Hem Ankara genelinde hem de yurdun değişik yerlerinde 18 üniversiteyle kampüs inşaatımız devam ediyor. Bundan daha büyük ölçekli de daha küçük ölçekli de kampüs inşaatlarımız bulunuyor” diye konuştu.


Konut projelerine değinen Turan, TOKİ’nin referans yılı olarak 2002 yılını gördüklerini belirterek, 2002’den 2014’e kadar 650 bin konut ürettiklerini  hatırlattı.

Turan, 2015 yılı içerisinde 50 bin nitelikli konut yapmayı hedeflediklerini ifade ederek şöyle konuştu:


HEDEF 50-60 BİN KONUT


 “İlk 3 ay...