08 / 05 / 2024

TOKİ Satış Raporu

TOKİ Satış Raporu

TOKİ’nin 2012 Mayıs Ayı Satış İcmal Raporu’na göre Mayıs’ta en çok kazandıran Ankara’daki Next Level projesi oldu. Next Level’i İstanbul’daki Koru Florya, Ekşinar Konakları ve Çanakkale’deki Konakkale Bosphorus takip etti

Next Level, TOKİ’nin Nisan ayı satış şampiyonu! 16.6 milyon TL!

TOKİ’nin 2012 Nisan Ayı Satış İcmal Raporuna göre Nisan’da en çok kazandıran proje Ankara’daki Next Level oldu. Next Level’i İstanbul’daki Koru Florya, Ekşinar Konakları ve Çanakkale’deki Konakkale Bosphorus takip etti

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

TOKİ satışlarına devam ediyor. Bu seferde TOKİ iş yeri sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. İşte merak edilen detaylar!

İkinci el online satış raporu açıklandı! İşte en çok satılan markalar!

Dünyadaki çip krizi, döviz kurundaki dalgalanma ve ekonomideki hareketlilik sıfır otomobil sahibi olmak isteyenleri üzdü. İkinci el satışları hızla yükselişe geçerken online satış raporu resmen açıklandı. Detaylar haberimizde...

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

İstanbul'da Nisan ayında 19 bin 260 konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi, Mayıs ayı Konut Satış Raporu'na göre; Nisan ayında İstanbul'da 19 bin 260 konut satıldı.

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

3 soruda TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutları satın alabilmek için, öncelikle dairenin hangi satış türü ile satışa sunulduğunun bilinmesi gerekiyor. Peki, TOKİ satışları nasıl yapılır?

Büyükyalı İstanbul'un 2016 satış raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul'un 2016 satış raporu yayınlandı.

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları!

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları 8 Ağustos'ta başladı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ satış fiyatları!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ satış fiyatları 141 bin 295 TL'den başlıyor. Taksitlerin 706 TL'den başladığı projede daire tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ satışları!

Denizli Karahayıt TOKİ satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede aylık taksitler 534 liradan başlıyor.

TOKİ Satış Raporu Haberi

TOKİ Satış Raporu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hasılat paylaşımı yöntemiyle Mayıs ayında gerçekleştirdiği 4 konut ve 6 işyeri satışından  156 milyon 911 bin 317 TL gelir elde etti. Ankara’daki Next Level projesi, 6 işyeri satışından elde edilen 152 milyon 272 bin 533,34 TL ile TOKİ’ye Mayıs ayında en çok kazandıran proje oldu.


TOKİ’nin Mayıs ayında en çok gelir getiren projesi Ankara’da Pasifik Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Next Level oldu. Next Level’de 6  işyeri satışından 152 milyon 272 bin 533,34 TL gelir elde edildi.



Koru Florya, Mayıs ayının TOKİ’ye en çok kazandıran ikinci proje... İstanbul’da Şenlik Mahallesi’nde Aydınlı & Metal Yapı Konut & Vizonlife Girişimi tarafından gerçekleştirilen Koru Florya’da 1 konut...