29 / 04 / 2024

TOKİ Sefaköy arsası

TOKİ Sefaköy arsası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Küçükçekmece 791 ada 2 parselde "Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeliyle ihaleye çıkacak. Sefaköy'de yer alan arsanın satış bedeli 19 milyon 750 TL olarak belirlendi.

Tek-Art İnşaat Sefaköy'de yeni proje yapacak!

Tek-Art İnşaat, Sefaköy Halkalı Caddesi'nde yer alan 37 bin 338 metrekarelik arsası üzerinde konsept proje geliştirecek...

TOKİ Sefaköy'deki arsasını 19.7 milyon TL'ye satıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Küçükçekmece 791 ada 2 parselde "Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeliyle ihaleye çıkacak. Sefaköy'de yer alan arsanın satış bedeli 19 milyon 750 TL olarak belirlendi.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Babacan Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilen proje 4 blok olarak tasarlandı. Peki Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek projede yaklaşık 3 bin adet ünite yer alıyor.

Babacan Royal İstanbul Sefaköy projesinin ilk görselleri!

Babacan Yapı'nın Sefaköy projesi Royal İstanbul adıyla satışa sunulacak. Royal İstanbul Sefaköy'de bir bloğun ilk altı katı yabancıya satışa açıldı. İşte Babacan'ın Royal İstanbul projesinin ilk görselleri...

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim!

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim numarası 0212 662 42 36 olarak belirlendi. Konut, ofis ve ticari birimlerin yer alacağı projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunacak.

Keleş Center Airport Sefaköy'de hayata geçirilecek!

Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak.Keleş Center Airport projesinin arsası 120 milyon TL'ye Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştı.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

Babacan Yapı Sefaköy projesi 1 ay sonra ön satışta!

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başakşehir İlçesi, Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

TOKİ Sefaköy arsası Haberi

TOKİ Sefaköy arsası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) emlak sektörünün gözünün üstünde olduğu Sefaköy'deki arsasını satışa çıkarıyor. İhalenin detaylarıyla ilgili bilgi verilen ilanda, "TOKİ Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği" kapsamında Açık İhale Usülü ile Kapalı Zarf Teklif Alma ve pazarlık, Açık artırma olarak iki ayrı oturum halinde ve iki ayrı günde yapılacak" denildi.


İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak. Ancak, bu uluslararası bir ihale olmayacak. Bunun yanında ihale teklifleri, teklif alma şartnamesiyle ilgili maddelere göre değerlendirilecek.


Küçükçekmece 791 ada 2 parselde "Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeliyle ihaleye çıkacak arsa 20 bin 776 metrekareyken, ihale 15 Şubat'ta yapılacak. Satışa...