27 / 04 / 2024

Tek-Art İnşaat Sefaköy'de yeni proje yapacak!

Tek-Art İnşaat Sefaköy'de yeni proje yapacak!

Tek-Art İnşaat, Sefaköy Halkalı Caddesi'nde yer alan 37 bin 338 metrekarelik arsası üzerinde konsept proje geliştirecek...



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımları A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) proje geliştirme hakkında açıklama yaptı.


Tek-Art İnşaat'ın aktifinde Sefaköy Halkalı Caddesi'nde yer alan 37 bin 338 metrekarelik arsası üzerinde konsept proje (Otel, Konut, Ticari Alan), alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları yapılması için Tek-Art Makina Hafriyat ve Taahhüt A.Ş. yetkilendirilecek. 


Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması: 
TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı  237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı. 

  
Şirketimizin aktifinde Halkalı Cad. N 245 Sefaköy – Küçükçekmece /İSTANBUL adresinde bulunan 37.338 m2'lik arsamız üzerinde konsept proje (Otel, Konut, Ticari Alan), alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları yapılması için Tek-Art Makina Hafriyat ve Taahhüt A.Ş.'nin yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

 


Geri Dön